Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I'm here, I'm yours

your eyes hypnotize me
your smiles hypnotize me
all of you hypnotize me
the old me are gone

I'm inlove
I'm sold
I'm here
I'm yours

take me if you need
destroy me if you wish
but promise one thing
you never ever leave me




Fri vers av Endless Love MS
Läst 229 gånger
Publicerad 2009-12-07 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS