Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonsolens dimma

Du ligger mellan mina lakan,
i morgonsolens vaga dimma
gardinerna skingrar dess
ljus det glimma,
jag smeker dina bröst och känner värmen
från ditt inre som får din svett att koka,
jag känner mig för var du är som ömmast,
tar det försiktigt,
det är bara dig jag vill känna,
”jag vill ha dig igen” viskar du i mitt öra
och kysser snibben varsamt,
”jag vill ha dig igen” ekar, i min hjärna...




Fri vers av NiklasGustavson
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-07 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NiklasGustavson
NiklasGustavson