Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viftar inte bort dig som en hägring.



Skyller inte på livlig fantasi,
uppmuntrar den snarare.

Viftar inte bort dig
som en hägring.

Fantasin är också
en verklighet.




Fri vers av Tina-sol
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-07 19:22



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Visst är det så.
Tjusigt
2009-12-07

    Stella Stol
jag älskar hägringar som visar sig riktigt fantasirika vid en närmare titt, dom ger mig en kick!
du inspirerar
2009-12-07

    ej medlem längre
Sant så sant. Fantasin är verklig, Ja.
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol