Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

betongbalkong



tio nakna tår
på en betongbalkong
blickar ut över en stad
som regnet färgat grå
färgerna verkar blekna
mot vindens kalla bakgrundfärg
trädens tappade löv dansar med vinden
ner mot gatans iskalla botten
ett vitt andetag
suddas ut och försvinner
regnets fotavtryck på ett mörkt balkongräcke
och en kyla som biter sig fast likt klädnypor
i två rosiga kinder på en betongbalkong

vi skapade kärlek
under täcket inatt




Fri vers av dofta
Läst 374 gånger
Publicerad 2005-10-22 16:22



Bookmark and Share


    vilsen
mysigt !
2005-10-22

    livräddaren
jättefin!:)
2005-10-22
  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta