Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många dagar andas du fortfarande?


Måste blåsa fjärilsvinge
för att få den att lyfta
Kan en fjäril dö
mellan kupade händer?



Hur många dagar
andas du fortfarande?
Hur många tillsammanssteg
ska vi ta i varandras liv?




Fri vers av Tina-sol
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-08 21:00



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
"Hur många tillsammanssteg
ska vi ta i varandras liv?"

Jag tycker den frasen var helt underbar...låter himla fint :)
Ser en fläta av fotsteg där man har en varsin och en med tillsammassteg... :)
2009-12-12

  The Stargazer
Sorset men fint. Jag gillar fjärilsliknelsen, den är mycket lyckad och talande.
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol