Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min lycka!

Vissa konverterar till en annan religion
Vissa konverterar till en annan kön
men jag konvertera till dig
där har jag all mina lycka.




Fri vers av Endless Love MS
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-09 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS