Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ahhhhhhhhhhhhh

Höga skrik
från låga människor
tristess som
kommer ikapp

Rus i mitt huvudhus
flummar i
mitt eget rum

Slit och släp
lev och dräp
sudda bort din sura min

Tiden tickar
ju ändå




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 271 gånger
Publicerad 2005-10-22 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan