Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rullgardin

Jag såg hans malliga gång
som om han vore gravid
stoltserade
han med sin
tuborgmage

Det pyste och stänkte om hans person
men han var inte sämre än mig för det
bara fullare

Alla är vi
beroende
av dagens humör
och ibland går
rullgardinen ner mitt
på blanka dan




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 215 gånger
Publicerad 2005-10-22 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan