Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...utan svar...

Älskar utan svar...
Låt mig inte höra den hårda sanningen
Kärleken är av enkelriktad sort
Lyclig, men nu krälande i smutsen

Kan inte låta bli, måste höra dig
Faller, förlorar all min värdighet
Poretn öppnas, möter den mörkaste botten

Hjärnan förstår att du inte vill ha mig
Men hjärtat fortsätter att hoppas
Mitt centrum rasar, själen hänger
Varför händer varma, orden så kalla

Förvrider orden, intalar och hoppas
VAd gör jag för fel, jag ber dig
Måste förstå, men vill inte inse
Älskar utan svar...




Fri vers av Sissi
Läst 341 gånger
Publicerad 2005-10-22 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sissi