Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet och dröm

Jag såg att du närma dig,
Blev nervös, titta ner.
Möte din blick, log mot mig,
Hjärtat hoppa, slagen fler.

Ditt sätt att gå och röra,
Gör mig svag, skådar.
Dina fingrar manliga men sköra,
Leker med tanken, finger mot hud, rodnar

Dina ögon, så nära,
Djupa, attraktiva, sökande
Manligheten klarar du att bära,
En gentleman, så mötande.

Din charm, ditt skratt,
Får mig att skämta.
Blir galen, alldeles matt,
Vill dig när, hör dig flämta.

Vill dina läppar känna på,
Händer smeka min kropp
Vill stanna tiden där och då,
Att ögonblicket aldrig tar stopp.




Fri vers av Sissi
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-10-23 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sissi