Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*konfunderad*


Kan man se det så?

Kan man se det så,
som
att
Du
och
jag
byter
intensitet
känslor
kroppar

kan man se det så, om vi förlorar oss
i
varandras
KYSSAR
i
varandras
Närvaro

Kan man se det så?
När hela våra jag sträcker
oss efter varandra.

Då är det inte otro
för
jag är en kvinna
precis
som du är en kvinna
MEN
Hemma väntar din man.

Jag undrar här, där jag sitter...
Hur ska jag se det?

jag ser ju bara kärleken.




Fri vers av Lotteri
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-09 18:36



Bookmark and Share


  mjuk
Mitt i prick !! Oj vad bra den är.Orden känns mycket !! Tummen upp !!
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lotteri