Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anna Kalleanka stalledräng


Lucka 9/ det finns en lucka i mitt hjärta och däri bor två barn

Kalleankas
värsta fiende
är
Alexanderlukas

Annas
värsta
minne
var när
hon
blev påtvingad
stalledrängs rollen

Min
största
roll
i livet
är
papparollen

Inte
så mycket annat
spelar
någon roll




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-09 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan