Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strass & ögonglitter


Är det strassörhängena
eller ögonen som glittrar?


Det är inte mig du ser.
Det är en spegling

av dig.










Fri vers av Tina-sol
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-09 23:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Projektioner...man projicerar sina önskningar.
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol