Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

!!

Naken hud
klädd
i kläder
tyg som vittnar om
tyg

Inget är vad det verkar
och värkar föder liv

Fy fan vad tiden går
när det går som
det går

En sak är säker
det går !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 260 gånger
Publicerad 2005-10-22 21:39



Bookmark and Share


  Yerri
det är inte lätt när det är svårt, men de är skönt när det går.
hur är skåne så här års?!
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan