Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar angåående en natt med någon som låg otroligt nära


Tid

natten är som oregistrerad tid, vad som helst kan hända
det är elektricitet i luften
i mörkret är varje beröring laddad
och inga kärleksord behöver yttras, allt förmedlas genom luften
in i hjärtat
genom mina fingertoppar
mot din kind
säger jag:
det är okej
en kyss
och Natten omfamnar oss
gör oss osynliga
och bara våra hjärtan slår

små kaninhjärteslag
Natten lungnar oss
det är många timmar kvar
innan solen och ögonen
ser oss

åh jag önskar att det fanns mer tid
till hud mot hud
att luften alltid var ladad med elektricitet

tills dess Natten lägger sig om oss igen
saknar jag dig
min trygghet




Fri vers av pralinerfördödsdömda
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-10 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pralinerfördödsdömda