Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trygghet

Jag har bomull i kroppen
där hjärtat är

det slår långsammare då
och dovare

ingen kommer höra mitt hamsterhjärta.

Jag har bilbälte och airbag

jag är trygg

för jag pensionsparar och har körkort

Jag har alltid vantar på mig
för man vet aldrig om man kommer frysa

jag har alltid ögonen i backen
för man vet aldrig när man kan snubbla

Ja, jag har bomull i kroppen
det är säkrast så.





Fri vers av pralinerfördödsdömda
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-07 19:30



Bookmark and Share


  aol
iycker om känner igen
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

pralinerfördödsdömda