Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU SJUNGER BARNEN - Inte helt rätt...men med inlevelse och glädje



De två små sjunger för full hals!

- Nu är det jul igen...men det var inte sant och det var inte sant...för däremellan kommer FARSAN!!!



Vi komma, vi komma från ÄGGAKAKELAND!!!








Fri vers av Therés
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-10 21:02



Bookmark and Share


    Stella Stol
Underbart !
Jag får chansen att lyssna till detta
imorgon då sonen är äggakakeman! ;)
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!