Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 11 dec. 09


Dimman har flyktat
molnfri fläck på himmelen
nog till sjömansdress




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-11 11:06



Bookmark and Share


  Anya VIP
Gillar fläcken på himlen som räcker för att skapa en sjömansdress... Tyvärr är det inte sånt väder här idag.
2014-12-10

  Njord
Du ger mig en fin bild i din utmärkta Haiku
2009-12-13

  vera gade VIP
"båtsmansbyxa" sa de gamle- bl.a.
2009-12-11

  Mr Lindemann VIP
Att i en sjömansdress försmäkta
då sanningen närmar sig i ett moln
är himmelsänt
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP