Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristall snökula

Sittandes i en snökula av mörker.
Bland bländande is tårar som faller.

utan för dess sköra glas pyntas det i vackra färger.
Snö kristaller , stjärnor och tända ljus.

Inom mig är det du som pyntar.
Du fyller mitt hjärta, hela mig och min kula med ljus.
I mina ögon tindrar dina kristaller.
Med dina ögon blir jag vacker.
På min himmel lyser bara du.




Fri vers av RosaFlugSvamp
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-11 17:07



Bookmark and Share


  Fallenängel
*applåd*
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

RosaFlugSvamp
RosaFlugSvamp