Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är uppenbart att folk som ser ner på andra inte har löst de problem de har med sig själv.


Livets krig - vinnare jag!

Tänker inte kriga mot dig.
Tänker inte sticka svärdet i ditt hjärta.
Har redan avslutat ett krig.
Mot mig själv.




Fri vers av RosaFlugSvamp
Läst 472 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-31 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RosaFlugSvamp
RosaFlugSvamp