Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man har add kan man ha svårt att synas , att dela med sig av allt man har ett ge. Man lever kanske hellre i drömmarna än den hårda verkligheten där man inte riktigt passar in så är det iaf för mej ...om du med känner igen det så ge inte upp drömmen d


ADD mer än tre bokstäver.

Acceptera
Dina
Djup.


Addera
Dividera
Dig.


Avstigning
Din hållplats
Drömmen.




Fri vers av RosaFlugSvamp
Läst 541 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-31 20:18



Bookmark and Share


  Filosofen2
Dessa texter om våra handikapp är otroligt viktiga...

VI FÅR ALDRIG BLI TYSTA!!!!!
2011-06-05

  Fallenängel
Denna gillar vi *applåd*
2010-04-11

    Lars Gullberg
Det här är så vackert att man blir stum

poetiskt personifierat

o så känner jag igen mej

som en ID-bricka ungefär som glimmar till

Hello
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

RosaFlugSvamp
RosaFlugSvamp