Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 12 dec. 09


Sol över hustak
får följe på promenad
fem meter skugga




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 790 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2009-12-12 11:04



Bookmark and Share


  Anya VIP
Talande text som ger en omedelbara bilder. skickligt!
2013-11-29

    ej medlem längre
Fint skriven haiku!!!

Här får du fram naturens betydelse
i diktens utformning ...

/Ann
2010-11-30

  Jaseph
Underbar vardagsiakttagelse!
2010-01-21

    hh
fast ännu bättre vore kanske andra raden som
"följer med på promenad", då slipper du pronomen men har bättre flyt i rytmen än i nuvarande tvåan...

men som sagt, hursomhelst, finfin bild - dikten växer rad för rad!
2010-01-11

    hh
Skicka in den här till Tidskriften haiku vetja!
E-post: haiku@haiku-shs.org

(Sen tänkte jag iofs att verbet "får" inte behövdes, kunde kanske bytas ut till "mitt" eller "vårt")
2010-01-11

  Mr Lindemann VIP
Ja, lite knorr då så...
inte illa pillat
2009-12-16

  Fredrik P. VIP
grotesk skugga
blir en skön dikt
med haikuknorr
tack
2009-12-16

  Lena K Nilsson VIP
Fin haiku... Grattis till stjärnan!
2009-12-16

    ej medlem längre
Solen står riktigt lågt nu...fint du fick fram det:)
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP