Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, det var bara i mina drömmars värld jag vann de där pengarna, men vackert så... att det åtminstone var i någon sorts värld, shake it baby, come on and shake it baby... sing my way of blues. Lucille, I woke up this morning but my baby was not along


Jag vann en miljon på keno igår






Marita försöker inte skriva historien
den flyter på bäst
likt en egensinnlig å

försöker hon styra
bromsar den snart in
eller far ned i diket

därför börjar hon
blott med de allra första orden
samt även en smula tempo

'Dagen var en mörk och elak liten fan
molnen samlades likt ett tonårsgäng vid kiosken
fast något mera åt horisonten till...'

Hon som alltid brukat säga till sig själv
om just sig själv
'I will never be noones slave...'




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-12 11:17



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
jag tar det säkra för det osälra och läggar in en anhållan för mig och för stenen - det rör sig om rejäla summor - helt konfidentiellt
2009-12-14

  stenen/ Yv Ericsson
Va just i full färd med att skriva tiggarbrev...;)
2009-12-12

  oMareld
Haha, bilden tar hela min uppmärksamhet
Herrejösses
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP