Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag har för många lakan att trassla in mig i


Klockor tickar hundra gånger högre
när allt annat inte rör sig alls
Med ett äppelmärke inristat i handen
speglas drömmarna över din hals

De har tagit sig in genom ett fönster
och dansar med solen i tre fjärdedels takt
Om jag kunde spela med hundra fioler
skulle jag spela precis som du sagt

Men tiden tickar tidlöst förbi mig
och skriker att du försvinner förbi
Utan att vakna försöker jag glömma
att din hals någonsin sovit fem cm bredvid





Fri vers av zap
Läst 276 gånger
Publicerad 2011-05-20 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zap