Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sedan sist vi sågs

Jag har sprungit till döds
och kastat mig ut
Jag har erkänt min värld
och sett den tillslut

Jag har vetat min plats
och glömt den igen
Jag har ätit mitt lugn
och hamstrat en vän

Jag har skrattat mig galen
och gråtit mig glad
Jag har byggt ett skjul
och rivit en stad

Jag har grävt mitt liv
och fyllt det med år
Jag har tagit det lugnt
och slickat ett sår

Jag har sprungit igen
och lekt med min svans
Jag har upptäckt ett hål
och gömt det nånstans

Jag har läst mig till lycka
och bönat om mer
Jag har skaffat en lins
och sett det du ser

Jag har glömt att du fanns
och jag ber om förlåt
Jag har räddat mig själv
och lämnat din båt

För jag har sprungit till döds
och kastat mig ut
Jag har erkänt min värld
och sett den tillslut




Fri vers (Fri form) av zap
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-23 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zap