Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hey Janice

Hey Janice
Här sitter vi, du och jag.
Hey Hey Janice,
tysta i ett fylleslag.
Hey Janice,
man måste älska Murphys lag,
det här livet hyser inga undantag.

Hey Janice,
man måste älska vad man har.
Hey Hey Janice,
så lås dig själv i tryggt förvar.
Hey Janice,
här är en dam som sitter kvar
och inte ens kan sakna det som var.

Hey Janice,
en sak till innan du går,
Hey Hey Janice,
trots att man gör vad man förmår
Hey Janice,
så kommer vinsterna du får
ur de tärningskast som du slår.

Hey Janice,
det är fest och här är vi.
Hey Hey Janice,
låsta i livets parodi.
Hey Janice,
döva i en himmelsk symfoni,
det är sånt som kallas ödets ironi.

Hey Janice,
res dig upp och släpp min hand.
Hey Hey Janice,
lova, rädda dig mot land.
Hey Janice,
försök minnas mig ibland,
när du står på stadig strand,
jag står kvar vid mörkrets rand
och drunknar i min egen timglassand.




Bunden vers (Rim) av Silke
Läst 200 gånger
Publicerad 2009-12-13 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silke