Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

koloni

Goddag inombordskrig!


- Mina soldater, kan ni rädda mig? Ty jag inte kan ta hem segern solo.
Nej, där dör alla en efter en.
Vad är det som händer?
Håller jag på att förlora mig själv?
- Det spelar ingen roll om du skriker, ditt äckliga luder! Sade en röst och jag log
Ty varför skulle jag skrika?
När jag befinner mig öde.
Jag är så långt ifrån alla tragiska människoöden.
Även fast du tränger dig in i mig
och våra tungor leker.
Känner hur trångt det är och det smärtar lite
- Jag älskar dig! Sade en röst långt ifrån.
Bluffar, osanningar, lögner.
Älskling, sluta upp med dessa lögner.
Jag är din.
Du har ingenting annat än ett byte, ett köttstycke.
Efter alla dessa år av termiter.
Gnager och äter upp mig inifrån.
Och du mitt hjärta, du är infekterad.
Infekterad av kärlekens och världens lögner.
Kära nån, dags att ge sig av,
till riket med alla de som förlorat kriget.
Packa och vänd hemåt, soldater.
Förlusten är vår.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sara Charmi
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-15 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Charmi
Sara Charmi