Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandrande droppar

Du och jag, vi är
Två vattendroppar i ovädret
Vi faller och allting faller

För så är väl livet.
En lång resa
Där man stöter på hinder och förändringar under sin färd
Från vinter till sommar
Från snöflinga till droppe
Från droppe till snöflinga
Och så vidare...

Våra första fall var vanskliga
Andra droppar fick för sig att hålla oss utanför
Ty vi inte fogade oss efter alla andra
Vi var avvikande droppar mitt i stormen

Var landar vi?
Förlorad barndom

Att följa strömmen var aldrig vår väg
Hamnad i en lortig vattenpöl
Förenad med idioter
Fogad, stympad
Du är den vackraste droppe
av alla dessa sex miljarder
Så länge jag blandas med dig finns ingen smärta
bara kärlekens varma hand

Med dig kan jag låta tiden stå stilla,
Låta alla tankar vara orörda.
Ge mig din hand och låt oss sväva iväg
Likt fåglarna i skyn
Låt mig föra dig genom universum
På en resa utan slut
Vi kondenseras och lägger oss ovanför som fridfulla moln
Vilar inför nästa fall.




Fri vers av Sara Charmi
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-23 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Charmi
Sara Charmi