Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illa dold pornografi





En flicka på en busshållplats i solens sken en dag i maj år 1936 i Berlin. Strax bredvid låg en park belägen och där i en stor fontän spatserade fåglar av olika sorter. De gick omkring där i väntan på att bli utfodrade medan de spanade på folk och funderade över framtiden, avbrutna (funderingarna) blott av en smula drickande av vatten.

Flickan kunde väl vara i tolvårsåldern och kunde nog inte sia om vilket naket våld som skulle bryta hennes land i små fragment. Medan hon satt där kände hon hur det kliade i örat. Då lät hon vänster hands nakna lillfinger stickas in i det lika nakna örat och klia tillbaka.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-15 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP