Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack hjärtat mitt!

Du var en vanlig tjej för dem omkring dig
men du mördade främlingen som var jag, med din första blick
du förändrade honom till en vän, t.o.m till bästa vän med din första leende
du är ingen trollkarl det vet jag det
men du gör mer än vad en mirakel kan betyda för mig
du är blomman som tar vatten ifrån floristen och ger parfym i gengäld
jag älskar den du är
för den du är, förändrade hela min universum
tack för din existens.




Fri vers av Endless Love MS
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-15 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS