Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag skulle välja..

fråga mig inte om kärlek
eftersom ord säger ingenting
mina känslor är mycket starkare än tusen språk

men jag kan säga dig detta
du betyder för mig mer än
vad all lycka någonsin skulle kunna ge mig

om jag skulle välja
Jag vill inte ha frukost
Jag vill inte äta lunch
och jag skulle inte ha middag heller
Jag skulle bara ta dig

och tro mig jag skulle.




Fri vers av Endless Love MS
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-16 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS