Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matlagning

Jag

saknar dina andetag

du gör mig knäsvag

så näst nästa tisdag

bjuder jag på middag

men

du kommer att titta på mig

och fråga snällt

om jag ska ha lite mer salt

till de vidöppna såret

Jotack!




Fri vers (Fri form) av Talismalis
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-16 02:28



Bookmark and Share


  Madusk
Mycket bra! Igenkänningsfaktorn var hög men det kändes samtidigt personligt.
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Talismalis
Talismalis

Senast publicerade
Vendetta
Matlagning
* Se alla