Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik ut din orgasm

Han knullade henne hårt
och effektivt

Hon var gift och
onöjd
( i vanliga fall )

Röken slingrade
sig upp
mot taket
i det otrogna rummet,
hans gula naglar
matchade
tapeterna

Vad gör man
inte för att
för att fånga dagen
och skrika ut orgasmer !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 375 gånger
Publicerad 2005-10-23 20:52



Bookmark and Share


    Henkko
Ska du skriva om samlag, lär av Bukowski.
Jag får inte ut något av det här tyvärr
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan