Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dej som jag älskar

Hur ska jag veta vilken väg jag ska vandra

när

jag inte ens vet
vart jag ska?


Du är så långt borta

att

jag inte ens vet
vem du är


Våra fingrar längtar efter varandra

och

jag ska se till
att de får som de vill


För det är meningen att vi ska vara

och

jag ska se till
att hitta dej




Fri vers av .airaM
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-17 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

.airaM
.airaM