Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


långt bort härifrån

du vet hur huset brann ner men jag stod kvar i askan
glöden under mina fötter
jag sade ju,
att ingenting tar kol på mig

jag minns hur tårarna forsade och hur dina spruckna läppar svepte förbannelser över mig
jag minns hur jag sade
att jag aldrig skulle lämna din sida

jag undrar hur det går för dig i livet nu

jag minns den bästa kramen i mitt liv, bättre än sex, vi var närmare än så men vi var
aldrig varit så långt borta
det du gav tog jag till mig
det var på den tiden

man inte hade något jobb att sköta
'hey, vad fan är plugget för något, när allt kommer ikring?'
när en sommarnatt var en sommarnatt och inte ett timglas som sinade
tills dess att väckarklockan ringde

fan du
jag har missat så mycket
de senaste åren






Fri vers av BaraOrd
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-17 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd