Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon slog följe ett slag

Hon slog följe ett slag
När jag skulle en dag
Gå och handla i handelsbutiken
Vi gick där ett tag
Och jag kände att jag
Långsamt blev alltmera besviken

Med en hand i min ficka
Gick bredvid en flicka
Och inom mig växte paniken
Torr som en sticka
Min hals, ville dricka
Blev stel som stelaste spiken

En pojke som nyss
Varit full utav hyss
Ville nu känna av romantiken
Kunna sätta ett kryss
För den dag då en kyss
Blev del utav retoriken

Men det var inte lätt
Att hitta ett sätt
att knuffa ner flickor i diken
att få blusen uppsprätt
och få kläder avklätt
en del utav problematiken

Då i mitt grubbleri
För en rätt strategi
Vi står utanför handelsbutiken
Vi går in däruti
Med min önskan att bli
Fri ifrån kvinnomystiken




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-18 18:09



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Ha..ha..ha..
Helt under-bar och så fyndigt rimmig.
I just loved it!
Kramiz
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick