Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syster min, syster din

Som bästa vänner vandrar vi genom livet,
Du och jag Systra mi...
Vi stöttar varann, det är är väl givet!

Systern min,
systern din.

Genom tid av mörker och soliga dagar,
Du och jag Systra mi...
Du är min sol och det sällskap som behagar!

Systern min,
systern din.

Som små bråkade vi och slogs...
Du och jag systra mi...
Men vi blev äldre och till varandra drogs!

Systern min,
systern din.

Vi har mycket gemensamt, dock ej lika!
Du och jag systra mi...
Och vad det är härligt, att skratta och ta en fika!

med dig Systern min,
systern din.

Om jag står ensam, och inget kvar...
Systra mi...
Men då vet jag att jag DIG har!

Syster min,
Ja, jag är systern din!




Fri vers av Linda Ulrika
Läst 715 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-18 20:33



Bookmark and Share


  zazzy
världens bästa syster..=)
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Linda Ulrika