Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okänslig

Ibland rör dom inte
mig i ryggen
men ibland hugger dom mig i hjärtat

Dessa rubriker
ur en tidning
som snart är gårdagshistoria

Men
för vissa
blir dom
evighetstragedier
och förundran över hur
människor
fortfarande kan le

Fy fan
vad okänslig man kan vara utan att veta




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 293 gånger
Publicerad 2005-10-24 00:04



Bookmark and Share


  Lejla
Du har så rätt en sak som betyder ingenting för de flesta kan orsaka smärta hoss få!!
2005-10-24

  Teresia Ridell
Ja...ibland kan en liten oansenlig notis betyda stor sorg o smärta för någon annan. Fast skulle man ta till sig allt skulle man väl o andra sidan inte orka..
Fast läser jag något om ett litet barn vars liv abrupt avslutats då får jag ont i hjärtat.
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan