Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till en kompis som jag vart osams med!


Min vän.

Du är min vän, vad som än händer.
Vi ska vara glada tilsammans och inte bråka.
Kärleken kan vara jobbig ibland.
Men vi ska förbli vänner ändå! <3<3<3<3




Fri vers av Mirris
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-19 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirris