Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medan snön faller

medan snön faller där ute och lägger sig som ett täcke över marken nedanför
så tänker jag på dig.du mitt underbara älskade,
du ger mig lycko känslor och du får mig att le även om du inte är här.
jag är så kär ,snöflingorna är som små kristaller som jag skulle kunna ge dig i miljoner,för du är så vacker .dina ögon är blå så blå.jag drunknar i dom varje gång du kommer hem,jag är så tacksam att just jag fick träffa dig tack.
snön fortsätter att falla där ute och medan den faller ska jag smsa dig




Fri vers av satu_
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-20 23:10



Bookmark and Share


  samri
inte bara fin,,den är värklig ochså....
2009-12-22

    baruk
Det låter underbart!
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

satu_
satu_