Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

du kom till mig i en dröm
du var varm god och så öm.
dina kyssar så heta
fick mig yr ska du veta.
känslorna brann växlade spår
jag grät av lycka du smekte bort min tår.
att få va med dig i en dröm
så varm god och öm.
var himmelriket för mig min kära
du var min så varm het och nära.




Fri vers av satu_
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-07 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

satu_
satu_