Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med insperation från Melissa Horns musik


Havet

Varmt är Havet som jag doppar mina tår i.Vågorna kommer med kärlek över mig.
Varmt är havet som skjöljer över mig. Tiden står stilla där jag står i havet och dess vågor som skjöljer över mig.Solen lysser varmt och kärleksfullt denna dag.
Solen lysser varmt på mig den ger mig ny energi. Jag blir full av glädje och kärlek som jag vill dela med mig av till alla.




Fri vers (Fri form) av Broder Tyckare 17
Läst 217 gånger
Publicerad 2009-12-22 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Tyckare 17