Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Autism är en diagnos som jag själv har


Autism

Jag har autism vilket gör det svårt för mig att förstå vissa saker.
Ironi är en sak jag haft svårt att förstå eftersom man säger något och menar något annat.Världen blir ibland upp och ner för mig därför.När man har autism kan man också vara duktigt på saker t.ex fotboll som jag är och då menar jag inte att spela fotboll utan då menar jag att jag har kunskap om fotboll.




Fri vers av Broder Tyckare 17
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-17 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Tyckare 17