Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att det kommer nått hela tiden!


Kommer!...?!

Kommer Sommar Kommer regn Kommer Hem
Kommer Kärlek Kommer liv kommer död kommer nått
Kommer livet på nytt




Fri vers (Fri form) av Broder Tyckare 17
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-30 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Tyckare 17