Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Adam förbjudenfrukt kvinnfolk


Lucka 23

Adam
behövde en tolk
han förstod
ingenting
av kvinnfolk

Dom slängde
sig runt
hans fötter
trots att
han bar ring

Förbjudenfrukt
är tydligen
hett

Ett riktigt
chilistingaling




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-23 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan