Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondagens innemöbel, plinten

Sanningen kan vara
allt det där
som döljs innan det landat,
innan det ens tänkts,
eller ens funnit form.

Trotts allt en sanning,

ingen lögn,
men ett hinder…

ett dolt hopp.

 

Ett sätt att hoppa över en plint,

 

en sanning,

 

 

ner i fåtöljen.

 

 




Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-23 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt