Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du blundar för att komma undan så är det okej




Staden andas genom dig och du blundar
för sanningen har aldrig tilltalat dig
men jag vet att även du undrar
hur länge nuet varar då alla drömmer om framtiden

I grannfönstret står tiden stilla
för att minnas ett förlorat liv
Och jag tror att vi bevarar dofter och minnen för att inte gå vilse i tiden

Men du kallar mig älskling och löser upp tanken
för sanningen har aldrig frestat tillräckligt
Och verkligheten är aldrig nära när jag är med dig







Fri vers av Anaa
Läst 351 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-25 00:44



Bookmark and Share


    sårosa
underbar!
2009-12-27

  Patrik Englund VIP
oerhört bra.
2009-12-27

  Jeny
VACKERT.

Tilltalar mig verkligen. (kanske för att jag (tror mig) förstå(r) så mycket.

Åh. Jag vet inte ens om jag kan välja något favoritstycke. Den är jättebra!!

Bokmärks! :)
2009-12-26

    tehdog
Anna, de två första raderna är väldigt.. ja, välj ett superlativ. Sen rasar texten vidare. Fint!
2009-12-25

  Uppfångad
Bra läsning så här på julnatten:)

Gillar speciellt första takten, ännu bättre sista meningen
Superb!
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Anaa
Anaa