Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi känner inte varandra, men jag såg dig en gång på håll och du var fri (då)



Du har en rubiks kub som du aldrig löser
och du säger att den är som jag
den vita sidan; ren och slät

Så kyss mig igen, det blir min lösning på livet

För det finns inget slut i dina händer
så vi viskade om att klä av sig i Stockholm
och om hur du alltid vaknar med sömn i ögonen

som att tiden förlorat sitt grepp om dig






Fri vers av Anaa
Läst 570 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-02-22 02:20



Bookmark and Share


    tehdog
åh.
2011-06-09

    Kalle Bobbie Immanuel
Det är vackert, väldigt vackert.
2011-02-22

  Patrik Englund VIP
väldigt vacker och stilistiskt "rätt".
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Anaa
Anaa