Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var mörkt, så vi målade ihop våra födelsemärken och du viskade att vi var Karlavagnen.



Alla vill bort men egentligen inte till något speciellt
för ingen vet hur man får vänner i en ny stad
och efter Storgatan vinkar ju alla

Och du vände alltid bokryggarna inåt
för att du inte ville sätta någon titel på ditt liv
Men du har alltid solen i ögonen när du kisar mot mig
och du stannar hjärtat mitt i farten för att ingen skall höra dig smita


Jag såg en luffare kyssa sin vän på Brommaplan
för också en hemlös letar efter det som är vackert
Och jag kan inte hjälpa dem som springer genom viadukterna
för rädslan är inte min och jag har redan bestämt mig

Så ni leker med faran för att visa sanningen om er själva
men jag vet att ni saktar ner på nästa gata
för att risker inte skall tas på allvar

Snälla finn ert mod innan hösten


Och det är något med ditt hårfäste som får mig att tänka på höjder,
ska vi klättra en bit upp och falla så att någonting känns?
För alla ringer gratis och ledsnar på sina samtal
och det kan verka konstigt,
men i Stockholm springer människor varje dag



Du knäppte upp översta knappen,
och jag såg en profet köra bil och tappade greppet om miljön
Men jag älskar dig för varje påklädd del också vännen















Fri vers av Anaa
Läst 628 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-12-09 01:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hatten av.
2011-02-22

  Jeny
Av någon anledning rös jag från första början. Kanske för att du är min bästa vän. )Och för att jag älskar dig så mycket(
2010-12-17

  Marlboroman/Hg VIP
Strålande!
2010-12-10

  malin...
Wow,poäng efter poäng och fruktansvärt vackert!
2010-12-10

  Anna*
Häftiga vändningar! Fyndigt! Me like!
2010-12-10

    Kalle Bobbie Immanuel
Det är något speciellt och unikt med dig och det du skriver. Den här texten är bara så genomgående fantastiskt bra. Som Martin säger så skulle en sådan här i veckan inte vara helt fel. Önskar att man fick läsa sådant här oftare, önskar att du ville skriva mer! Tack för läsningen. Det här är bara så bra och genompoetiskt.
2010-12-09

    tehdog
Snälla finn ert mod innan hösten, hårfästet och höjden, bokryggarna och slutet gör det här till otroligt uppskattad läsning. skulle behöva en sån här text i veckan kanske, något sådant skulle bli en fin balans
2010-12-09

  Patrik Englund VIP
grym, rakt igenom grymt
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Anaa
Anaa