Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat är stort (och där finns plats för fler än en).

Min far pratar ibland
om flickorna han kände i sin ungdom.
och om kvinnorna som kom sen.

Det finns en värme i hans röst
och han får gärna berätta
även då mamma är i rummet intill.

Det finns hav av tid i samtalen
där dået flyter samman med nuet
Där finns nostalgi och tacksamhet

Hjärtat har ett gott minne
men säkert något förskönande
och ibland kanske lite förvärrande.

Hjärtat är stort
och där finns plats för fler än en

på olika sätt

men det finns plats




Fri vers av Tina-sol
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-25 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol